Vad ingår i månadspriset?

Din nya hemsida

Med Franky blir drömmen om en problemfri hemsida verklighet. Från första dagen arbetar vi tätt ihop med dig: en projektledare kontaktar dig inom en arbetsdag  för att diskutera dina önskemål, och sedan är det full fart framåt. 


Vår service stoppar inte där. Varje Franky-sida kommer laddad med allt du behöver för att sticka ut: mobilanpassning, kontaktformulär, video, Google Maps, kundreferenser och mycket mer. 

Löpande drift

Franky erbjuder mer än bara en hemsida; vi garanterar även dess kontinuerliga drift på säkra, dedikerade servrar. Vi sköter allt tekniskt underhåll så att din webbplats alltid är snabb och säker. 

Varje dag säkerhetskopierar vi din webbplats, och med realtidövervakning håller vi ständigt ett öga på eventuella säkerhetshot. Detta gör att du kan fokusera helt på din verksamhet, med vetskapen om att din digitala närvaro är i trygga händer.

Uppdateringar

I alla våra abonnemang så ingår uppdatering av texter och bilder precis när du behöver det. Kontakta oss via telefon eller e-post för att uppdatera din hemsida. Ändringar på hemsidan sker vanligtvis redan inom ett dygn vilket gör att du nu alltid kan hålla en uppdaterad hemsida utan att behöva lägga ner din dyrbara tid!

Support

Utöver ovan punkter ingår även fri support i alla abonnemang. Ring oss på 010-200 76 74 eller skicka e-post på support@franky.se för att få hjälp med din webbplats. 

 

Du är även alltid varmt välkommen att kontakta oss för konsultation gällande er digitala närvaro. Välkommen till Franky!