Uppgradera din digitala närvaro med tilläggstjänster

Logotyp

En logotyp, eller logga, är en unik bild eller text som representerar ett företag eller varumärke. En logotyp fungerar som ett snabbt igenkännande tecken, lite som ett företags fingeravtryck.

Den kan vara gjord av bara ord, bara en bild, eller en blandning av båda. Den gör det lättare för folk att minnas och känna igen ert företag.

Väljer du detta alternativ tar Franky fram tre olika logotyper där du får välja den du gillar mest. Du får sedan logotypen i ett digitalt paket med olika varianter och filtyper. Franky väljer även ut färger och typsnitt som passar in till din nya grafiska identitet.

Språkväxlare

Att ha en knapp som låter dina besökare välja språk på din hemsida är bra om du vill att folk i andra länder eller de som pratar andra språk ska kunna ta del av innehållet.

 

När besökare kan läsa på sitt eget språk känner de sig mer välkomna och kan lättare använda din hemsida.

 

Franky använder modern ai-översättning för de ytterligare språk som du vill visa på din hemsida. Efter beställning kan du välja bland över 50 olika språk.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, även kallat SEO, gör din hemsida mer synlig i sökresultatet på tex Google när någon söker efter ord eller fraser som är relevanta för din hemsida.

 

Tänk dig att din hemsida är en butik i en stor stad. Sökmotoroptimering är som att sätta upp skyltar och göra vägen till din butik så tydlig och inbjudande som möjligt, så att folk lätt kan hitta till dig när de letar efter det du erbjuder.

 

Franky garanterar inga specifika placeringar på Google utan vi ger snarare din hemsida så goda förutsättningar som möjligt för att synas där dina kunder söker efter dig.

Presentationsvideo

I dagens digitala värld där tiden är värdefull och uppmärksamheten kort, är det viktigare än någonsin att göra ett omedelbart och bestående intryck.

 

Med en presentationsvideo har du möjligheten att gripa tag i dina potentiella kunders uppmärksamhet på ett sätt som text och stillbilder aldrig kan.

 

Franky skapar en video på upp till en minut med passande videosekvenser från bibliotek med över 5 miljoner klipp. Vi klipper ihop sekvenserna tillsammans med musik och låter en svensk voice over artist berätta ditt budskap.

 

Videon levereras redo för både webb och sociala medier, komplett med textning som gör ditt budskap tillgängligt även utan ljud. Använd videon på din hemsida för att välkomna besökare med en omedelbar förståelse för vem ni är och vad ni erbjuder eller dela den i sociala medier för att skapa intresse.