Vad blir din månadsavgift?

Fast månadspris. Inga dolda avgifter. Helt frankt. Välj nedan vad du vill ha i ditt abonnemang.

Gör det du är bäst på

- låt Franky ta hand om webben

Vi på Franky tror på att ge drömmar en chans att blomstra. Släpp bekymren över din webbnärvaro och fokusera på det du älskar – att bygga ditt företag.

Ingår alltid i alla abonnemang:

Behöver du hjälp?
Tryck på den gula play-knappen bredvid rubriken för mer information. Du är alltid välkommen att ringa oss på 010-200 76 74 eller använda chatten nere i högra hörnet.

Välj den bransch som ligger närmst din verksamhet för bästa möjliga resultat.

Välj antal sidor du vill ha på din nya hemsida. Som exempel ”Startsida”,  ”Om oss”, ”Tjänster” och ”Kontakt”. Du kan alltid välja fler efter beställningen.

Under hela avtalsperioden blir priset detsamma oavsett vilken bindingstid du väljer. Alternativen avgör hur snabbt du betalar av din nya hemsida.Efter bindningstiden så är det du som äger hemsidan.

Franky optimerar startsidan för så goda resultat som möjligt på Google. Vi garanterar inga placeringar utan enbart så bra förutsättningar som möjligt.

Franky tar fram tre olika logotyper där du får välja den du gillar mest. Du får sedan logotypen i ett digitalt paket med olika filtyper, så du kan använda den i alla olika sammanhang.

Vill du ha en språkväxlare för att växla mellan flera språk på hemsidan? Du väljer själv vilka språk som sidan ska innehålla samt vilket som är originalspråk.

Franky skapar en video på upp till en minut med passande videosekvenser från bibliotek med över 5 miljoner klipp. Vi klipper ihop sekvenserna tillsammans med musik och låter en svensk voice over artist berätta ditt budskap.

Branschstil:

Bygg & Hantverk

Dagligvaror

El & VVS

Finans & Fastighet

Hotell & Restaurang

Hälsovård

Industri

IT & Kommunikation

Nöje & Media

Städ & Underhåll

Övrigt

Antal sidor:

4

7

10

Avtalstid:

24 mån

18 mån

12 mån

Sökmotoroptimering:

Nej

Ja

Ny logotyp:

Nej

Ja

Språkväxlare:

1 språk

2 språk

3 språk

Presentationsvideo:

Nej

Ja

0.00
:-
ex moms