Vilka tillval kan jag välja?

Franky låter dig som företagare helt släppa tanken på hemsidan för att istället fokusera på er kärnverksamhet. Eller kanske till och med unna dig en paus ibland?

Logotyp & Grafisk profil

Ge ditt företag ett omisskännligt ansikte och en enhetlig identitet med vårt paket för logotyp och grafisk profil. Vi erbjuder tre skräddarsydda designförslag att välja från, komplett med en harmoniserad färgpalett och noggrant utvalda typsnitt. Skapa en stark och sammanhängande varumärkesidentitet som talar till din målgrupp och stärker ditt varumärkes image.

Språkväxlare

Nå en global publik med vår smidiga språkväxlare! Vi implementerar en användarvänlig funktion för språkbyte på din hemsida, vilket gör det enkelt för besökare från olika delar av världen att förstå ditt innehåll. Med denna funktion kan du effektivt utvidga din marknad och tilltala kunder på deras eget språk. Välj mellan 1, 2 eller 3 extra språk till din hemsida.

Texter & Bilder

Ge din nya webbplats liv med professionellt framställda texter och bilder. Med hjälp av avancerade AI-verktyg skapar vi engagerande innehåll och visuellt tilltalande bilder som speglar din verksamhets kärna och tilltalar din målgrupp. Låt oss berika din webbplats med skräddarsytt innehåll och bildmaterial som förstärker ditt budskap och din närvaro online.

Presentationsvideo

Lyft fram din verksamhet, produkt eller tjänst med en professionell 30-sekunders presentationsvideo. Vi skapar en engagerande video med högkvalitativt stock-material, berättarröst på svenska och välvald bakgrundsmusik. Perfekt för att fånga din målgrupps uppmärksamhet och förmedla ditt budskap effektivt.