Välkommen till din webboperatör.

Vår resa började med en enkel men kraftfull vision: att omdefiniera sättet små och medelstora företag hanterar sin närvaro online. Vi vet att i en värld där teknik ständigt förändras, kan uppgiften att skapa, underhålla och uppdatera en webbplats kännas överväldigande, särskilt när du har fullt upp med att fokusera på din kärnverksamhet. Det är här Franky kommer in i bilden.

Inspirerade av konceptet med mobiloperatörer, där kunder enkelt kan välja abonnemang och tillbehör för en månadskostnad, introducerar vi Franky – din webboperatör. Vårt mål är att göra processen att ha en uppdaterad och välfungerande webbplats lika enkel och bekymmersfri. Med våra enkla och tydliga paketeringar, kan du välja den lösning som bäst passar ditt företags behov och sedan luta dig tillbaka medan vårt team av erfarna webbutvecklare tar hand om resten.

 

Namnet Franky är en direkt spegling av våra värderingar. Inspirerat av ordet ”frank”, som betyder uppriktig eller ärlig, strävar vi efter att vara transparenta i allt vi gör. Vi vill att du som företagare enkelt ska kunna navigera i den ibland komplicerade världen av webbteknologi, utan att känna dig vilse.

 

Vår mission är inte bara att tillhandahålla en tjänst, utan att vara en partner på din resa mot en starkare online närvaro. Genom att välja Franky får du inte bara tillgång till toppmodern webbteknologi, utan även ett team som genuint bryr sig om ditt företags framgång.

 

Vi hoppas att du vill vara en del av vår resa mot en bättre webb för alla!

 

Hannes Hedman
Grundare och VD, Franky