Hur fungerar Franky?

Franky låter dig som företagare helt släppa tanken på hemsidan för att istället fokusera på er kärnverksamhet. Eller kanske till och med unna dig en paus ibland?

Steg 1.

Navigerar fram till ”beställ”. Här skräddarsyr du ditt webbpaket med alternativ så som antal undersidor & bindningstid.

Steg 2.

I steg två kan du välja till innehåll till webben så som bilder, texter, logotyp och grafisk profil. Materialet får du även använda utanför webbplatsen.

Steg 3.

I sista steget väljer du premiumtjänster så som extra språk på hemsidan (språkväxlare) samt presenationsvideo.

Steg 4.

Du har nu räknat ut ditt månadspris inklusive drift (webbhotell), underhåll, support och uppdateringar av innehåll. Klicka sedan på ”kunduppgifter” för att ta med dig ditt månadspris in i kassan där du fyller i dina företagsuppgfiter och kortuppgifter.

När du trycker på beställ kommer du vidare till en sida med information om kommande steg.

Du får även e-post med samma information samt kvitto på första betalningen.

Månadsvis drar nu Franky abonnemangsavgiften från ditt angivna betalkort.

Steg 5.

Inom en arbetsdag kontaktar Franky dig för ett uppstartsmöte. Du blir tilldelad en kontaktperson som kommer vara projektledare under uppbyggnad av hemsidan.

Efter uppstartsmöte påbörjas produktion utefter dina önskemål på en subdomän hos Franky, dittnamn.franky.se.

När webbplatsen är klar kan du välja att koppla på din egna domän.

Utveckling av webbplatsen sker under 30 dagar från beställningsdatum och därefter låses layout för ändringar.

Du får under avtalstiden uppdatera bilder och texter utan extra kostnad. Vill du däremot göra förändringar på layout och design tillkommer en avgift om 950:- ex moms per påbörjad timme. 

Steg 6.

Din nya hemsida är nu färdig och lanseras tillsammans med eventuella tilläggstjänster. Under avtalstid fortsätter du att betala ditt månadspris och kan under hela perioden nyttja support via telefon och e-post samt uppdatera texter och bilder utan extra kostnad.

Efter avtalstiden.

När avtalstiden är slut har du betalat av hemsidan och kan då välja att flytta ut från Franky om så önskas. Väljer du att stanna kvar löper avtalet på obundet för 950:- ex moms per månad med tre månaders uppsägningstid.


Nu ges även möjligheten att förlänga avtalet på nytt för att lägga på nya tjänster så som fler sidor, logotyp & presentationsvideo.